المقاديــــر
1- باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين..
2- صلصه طماطم..
3- ثوم مدقوق...
4- بصله مبشوره..
5- كوب مرق او ماء..
6- التوابل( ملح فلفل كمون كزبره قرفه فلفل احمر حلو بهارات)
7- زيت او سمن.
الطريقــــه
- حمرى البصل فى الزيت اللى ان يصفر لونه ضعى الثوم المدقوق
- قلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفل الاسود والكزبره
- وقليل من القرفه
- ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار واتركيها
- لتتسبك جيدا الى ان يظهر الزيت على وش الصلصه ثم ضيفى
- الباذنجان والفلفل والبطاطس وباقى التوابل البهارات والكمون
- وزودى المرق حسب الحاجه...
- قدميها مع الارز او مع الخبز